Reference - Společná Cesta ke Štěstí

Na Lenku jsem slyšela samou chválu. A i ve skupině jsme si padly do oka. Takže když pak dala nabídku své služby, neváhala jsem. Lenka je vnímavá, umí vás vyslechnout a dodat vám nadhled na váš problém. Má kupu nápadů, jak problém vyřešit. Nic nenutí, vše tak nějak plyne samo a vy máte celou dobu důvod se usmívat, protože máte pocit, že najednou vše zvládnete úplně lehce. Lenku moc ráda doporučuji, díky Leni.

www.hankaburesova.cz

Děkuji Lence za milé setkání a popovídání, které mi sedlo nejen profesionálně, ale i lidsky. Lenka mi představila svoji zajímavou terapeutickou metodu, která mne velmi zaujala pro svou jednoduchost a účinnost. Nejdříve jsme probraly prostě moji situaci a pak jsme se zaměřily na, v tu chvíli, nejsilnější téma. Lenka mně zavedla až do mého dětsví. Do ne zrovna příjemných vzpomínek, které jsme spolu ale upravily a poladily tak, že jsem se téměř okamžitě cítila mnohem lépe. Lenka mi dala tipy jak se sebou pracovat, abych nebyla tolik zranitelná a ovlivnitelná vnějším prostředím. Za to Lence moc děkuji a doporučuji.

centrum-terapie-daniella.webnode.cz

Chtěla bych Lenku moc a moc doporučit všem, kteří hledají svoji cestu ke štěstí. Konzultace mě velmi mile překvapila, Lenka je milá, sympatická a s velkým nadhledem. K tématům, která jsme probíraly mi řekla nejen teoretický základ, ale také hromadu praktických a jednoduchých tipů, které můžu začít v životě hned používat a také připojila svůj vlastní příběh, který mě v mnohém motivoval a dodal odvahu a víru v lepší zítřky. Z konzultace jsem odcházela s úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u srdce, že svět je krásný. ❤️ Takovouhle konzultaci bych si ideálně dopřávala každý den 🙏. Leni, moc děkuji, bylo to boží 🤩.

 Luciehyblova.cz

Říká se, že „V jednoduchosti je krása.“Já říkám, že „V jednoduchosti je síla.“ Poslední měsíce často říkám děkuji, děkuji, děkuji. Ovšem Lenča mě v té chvíli zastavila a řekla mi, že tam postrádá jedno pro mě moc kouzelné slovíčko. Ano, ano. Jedno kouzelné slovíčko a to PŘIJÍMÁM. Z krásné cesty mi vyskočila cesta magická. Pokud chcete najít jednoduchost a to co vám v životě chybí, pak doporučuji obrátit se na Lenku. Opravdu to jde jednoduše a rychle. Moc děkuji za tuto cestu, ze ❤️ a z hloubi své duše doporučuji Cestu ke Štěstí s Lenkou. 

Evkabergerova.com

Absolvovala jsem s Lenka Slaninová konzultaci za referenci. Lenka je velmi intuitivní a poskytuje úžasnou zpětnou vazbu. Vidí tzv. za roh, kam my obvykle nevidíme. Skvěle přerámcovala můj problém, že už to vůbec nebyl problém, ale něco, na co se můžu těšit. Pokud se chcete pohnout z místa a nevíte, kde je zakopaný pes, opravdu doporučuji konzultaci s Lenkou.

Kinezioporadna.cz

Lenka mi dala niekoľko cenných rád a nasmerovala ma na cestu, v ktorej si mám dovoliť byť šťastná. Popracovať so strachom. A nerieš dlhodobé, ale krátkodobé ciele. Stretnutie bolo milé a príjemné a taktiež trochu uzemňujúce 😊 Keby mám zhrnúť, čo mi dalo stretnutie s Lenkou: nelietať v oblakoch a stáť pevne nohami na zemi, no zároveň dovoliť si byť šťastná. Pretože to ma brzdí ❤️ Lenke ďakujem.

Monika Nemcová